Gomba leves

257768799_276104064447506_1081988729421829744_n.jpgÚjabb gomba leves próbálkozásom, ami ezúttal már igazán finom lett.

 

 

 

 

 

Hozzávalók:

× 2 vöröshagyma

× 3 gerezd fokhagyma

× 500g pulykamell

× Római kömény, fűszerpaprika, só, bors

× 2 sárgarépa

× 1 fehérrépa

× 250g gomba

(× 500g előfőzött gnocchi)

Hagymával, fokhagymával megpirítottam a kockázott pulyka húst, adtam hozzá római köményt, piros fűszer paprikát, sót, és kis vízzel picit megpároltam. Ezután hozzá adtam a fehér és a sárga répát, meg a gombát. A gnocchit csupán meg kellett főzni, forrásban lévő sós vízben 1-2 perc alatt.

Kész is. Elég gyors és laktató ebéd/vacsora válik belőle

Címkék: Magyaros, Fitt