Zöldbabos muffin
Muffin egy kicsit másképp! Zöldbabbal és sajttal sós muffint készítettem a #maradékmentés jegyében! A muffinok sósan is isteniek, ráadásul egy kis tonhal krémet is találtam hozzá, amitől még jobb lett (természetesen húsmentes verzióban nagyon jó zöldség krémeket lehet kapni és azt enni mellé)!
300 g liszt / 2 tojás / 100 g reszelt sajt / 1 dl napraforgó olaj / 1.5 dl tej / Só / Bors / Petrezselyem / 1/2 csomag sütőpor / Tetszés szerinti főtt zöldség
Muffinról lévén szó csak összekeverjük és 30 perc alatt megsütjük őket kb. 180 fokon.
Azért pont zöldbab került bele, mert maradt a héten készített Stefánia fasírt mellett. Ez az egyik legjobb módja a maradék felhasználásának, hiszen príma reggeli falatok válnak belőle!