ZamatMérő
Csirkecomb, indiai csavarral
Az indiai konyha egy olyan különlegesség hazánkban, amit csak kevés helyen lehet megkóstolni, ám annál izgalmasabb. Mivel nem jön velünk szemben minden sarkon, mint pl. egy pizzaszelet, hamburger vagy kínai kaja..., ezért érdemes otthon próbálkozni az ízvilág megteremtésével. Természetesen ugyanazt…
Pikáns cukkinis, brokkolis tészta koktélparadicsommal
A tésztát sokan közellenségnek tekintik, pedig csak jól kell felhasználni! A teljes kiörlésű tészta például lassú felszívódású így sokkal jobb a szervezetünknek, mint a hagyományos. Manapság pedig már nem is nehéz hozzájutni, mostmár minden bolt állandó kínálatában megtalálható (én a Lidlben veszem,…
Mézes-mustáros csirke
Az egyik legklasszikusabb és legjobban kombinálható ízpáros a mustár és a méz! Erre az is esküszik, aki úgy egyébként nem szereti a mézet. A mustártól savanykás lesz, a méz pedig enyhít ezen édességével, így ez egy nagyszerű párosítás. Ugyanakkor jól megy csirkéhez, sertéshez, halakhoz és bármilyen…